• UNIKO ZHVILLOI VEPRIMTARINË SHKENCORE: "MIHAL GRAMENO VEPRIMTAR E MENDIMTAR" (NË 150-VJETORIN E LINDJES)

     

  • U PËRURUA NË UNIKO LABORATORI I MOBILITETEVE VIRTUALE NË KUADËR TË PROJEKTIT VALEU-X

  • NË FAKULTETIN E SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE U ZHVILLUA NJË VEPRIMTARI ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE TË FLUTURIMEVE NË HAPËSIRË, ORGANIZUAR NGA DEPARTAMENTI I MATEMATIKËS DHE FIZIKËS NË KUADËR EDHE TË 50-VJETORIT TË UNIKO

  • PËRKUJTIMI I 200-VJETORIT TË REVOLUCIONIT GREK–VEPRIMTARI E ORGANIZUAR NGA FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE, UNIVERSITETI “FAN S. NOLI”

  • NJË SEZON I DYTË PËR ATA QË NUK FREKUENTOJNË PROVIMET - INTERVISTË ME DEKANIN E FAKULTETIT TË BUJQËSISË, PROF. DR. GJERGJI MERO

Pages