Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

THIRRJE E HAPUR PËR PROJEKT-PROPOZIME SHQIPËRI- KOSOVË 2023-2025

Ministria e Arsimit dhe Sportit, në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare për Kërkim Shkencor dhe Inovacionin (AKKSHI), çel raundin e dytë të thirrjeve për aplikime të përbashkëta kërkimore, tekniko- shkencore, mes Shqipërisë dhe Kosovës.

Kjo thirrje do të jetë është hapur prej datës 24.04.2023 deri më 25.06.2023, në të cilën kërkues nga të gjitha fushat e kërkimit dhe në të gjitha fazat e karrierës, të asociuar me një institucion kërkimor janë të ftuar të paraqesin projekt-propozimet e përbashkëta.

Për më shumë informacione

http://nasri.gov.al/wp-content/uploads/2023/04/Thirrja_Shqiperi_Kosove_2023-2025.pdf

Leave a Reply