Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Sektori i Bashkëpunimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë

Znj. Monika Thimo – Specialiste

Znj. Eftiona Bylykbashi – Specialiste

sqAlbanian