Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

MINISTRJA E ARSIMIT DHE SPORTIT, EVIS KUSHI ISHTE NË UNIVERSITETIN “FAN S. NOLI”, KU ZHVILLOI TAKIME ME STUDENTË DHE STAFIN AKADEMIK

Në datën 2 maj 2023 ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi zhvilloi një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli”.

E shoqëruar nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello ajo zhvilloi takime me studentë dhe stafin akademik, me të cilët bashkëbisedoi në lidhje me politikat, nismat dhe projektet e ministrisë që ajo drejton, si dhe për problematika të ndryshme, duke ndarë me ta opinione e sugjerime për përmirësimin e mëtejshëm të arsimit të lartë dhe kërkimit shkencor.

Leave a Reply