Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Left Sidebar

Kompania NOA, e cila operon prej 19 vitesh në tregun e mikrofinancës, kërkon të punësojë njerëz të talentuar dhe plot pasion, proaktiv, me dëshirë për të hedhur hapat e para të karrierës në NOA, për t’ iu bashkuar një skuadre dinamike.NOA fton të rinj dinamikë, të orientuar drejt arritjes së rezultateve, me dëshirë për të mësuar...
Read More
Afati i aplikimit: 30 Shtator 2017 Çelur për: studentët nga vendet në zhvillim Bursa: Përfitohet 500 Euro në muaj Përshkrimi Qeveria e Republikës Çeke ofron bursa studimi në kuadër të Ndihamve për Zhvillimin e Jashtëm në mbështejte të studimeve të studentëve të huaj nga vendet në zhvillim, në insitucionet publike të arsimit të lartë në Republikën...
Read More
Afati i fundit i aplikimit: 27 Shtator 2017 Hapur për: studentë nga të gjitha vendet Bursa përfshin: financimi i plotë, pagë dhe shpenzime akademike Përshkrimi Çdo vit 100 studentë me arritje të larta (50 në vitin e parë) të cilët janë mendimtarë të pavarur, shfaqin dëshirë për tu marrë me udhëheqje në të ardhmen dhe angazhohen me shoqëri civile do të...
Read More
THE ADMISSION CRITERIA CONCERNING THE PROGRAMS OF THE FIRST CYCLE OF STUDIES FOR THE ACADEMIC YEAR 2017 – 2018 Based on the Law Nr. 80/2015 “For the higher education and the scientific research in the Institutions of the Higher Education in Republic of Albania”, article 74, paragraph 2, please find attached the table which specifies the...
Read More
Të nderuar studentë!  Janë hapur aplikimet e programit të bursave Chevening për vitin akademik 2018-2019. Ky program u mundëson udhëheqësve të ardhshëm të ndjekin studimet master në çdo universitet të Mbretërisë së Bashkuar. Bursa mbulon tarifat e shkollimit, shpenzimet e jetesës, financon udhëtimin Shqipëri- Mbretëri e Bashkuar (vajtje-ardhje), si edhe një kuotë për përgatitjen e temës...
Read More
1 135 136 137 138 139 169
en_USEnglish