Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Uncategorized

Category

Në datën 24 janar 2023 në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Edukimit (Arsimit) Univesiteti “Fan S. Noli” organizoi një veprimtari ndërgjegjësuese mbi rolin dhe rëndësinë që ka arsimimi dhe edukimi në përgjithësi. Në takimin e zhvilluar në mjediset e Fakulteit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane ishin të ftuar studentë e pedagogë, të cilët patën...
Read More
Kjo thirrje financohet nga Këshilli Europian për Inovacionin (EIC), dhe do të shpërndahet gjatë dy viteve për start-up-et që kanë në fokus adresimin e disa prej problemeve më urgjente në botë.   Afati fundit për të aplikuar: 16/03/2023.   Për me shumë informacione drejtohuni : https://venturesthrive.eu 
Read More
Në takimin e zhvilluar në datën 23 janar 2023 në mjediset e Rektoratit u fol konkretisht për shërbimet që tashmë prej 3 vitesh CleanScore ofron në kuadër të bashkëpunimit me Universitetin tonë si:    –Korrigjimi Automatik i Provimeve, me synimin për të rritur cilësinë dhe transparencën në procesin e vlerësimit të studentëve; –Përkthimi në shqip...
Read More
Në datën 19 janar 2023, studentët që përfaqësuan Universitetin “Fan S. Noli” arritën të renditin emrin e institucionit ndër më të mirët e Kampionati III Kombëtar të Ping-Pongut . Studenti Llambi Plasa zuri vendin e tretë, ndërsa Endri Shahinaj u rendit në vend të katërt. Kampionati III Kombëtar i Ping-Pongut u organizua nga Federata Shqiptare...
Read More
Në datën 15 janar 2023, në përkujtim të viktimave të Luftës në Kosovë në mjediset e Rektoratit të Universitetit “Fan S. Noli”, pedagogë, studentë dhe përfaqësues të Këshillit Studentor u bënë bashkë për të ndezur flakën e kujtesës. Lulëkuqja me katër petale le të simbolizojë genocidin e ushtruar ndaj fëmijëve, burrave, grave dhe të moshuarve...
Read More
Në datën 12 janar 2023, në një takim që rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello zhvilloi me rektorin e UBT, prof. dr. Edmond Hajrizi u diskutua rreth mundësive të reja për zgjerimin e bashkëpunimit midis dy institucioneve. Ndërsa vlerësuan bashkëpunimin e deritanishëm në projekte e veprimtari të përbashkëta, ata u ndalën...
Read More
Në datën 10 janar 2023, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello dhe zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili zhvilluan një takim me prefektin e Qarkut, Korçë, z. Nertil Jole. Në fokus të bisedës mes tyre ishin prioritetet e punës së drejtuesve të Universitetit për këtë vit të ri kalendarik, si dhe...
Read More
Në datën 30 dhjetor 2022, përfaqësues të stafit dhe studentëve të Universitetit “Fan S. Noli” me urimin “Gëzuar festat, një vit i mbarë dhe i begatë për të gjithë 2023” ishin mes vogëlushëve të klasave fillore të shkollës 9-vjeçare në fshatin Bregas. Është viti i dytë që Universiteti “Fan S. Noli”, ndërmerr nismën “Dhuro dhe...
Read More
Në datën 27 dhjetor 2022, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” , Senati Akademik dhe Bordi i Administrimit, në një takim të përbashkët, zhvilluan analizën e veprimtarisë mësimore, kërkimore-shkencore dhe financiare për vitin akademik 2021-2022. Në këtë takim ishin të ftuar Dekanët e Zëvendësdekanët,  përgjegjësat e Njësive Bazë, drejtorët e drejtorive të Universitetit, si...
Read More
1 2 3 54