Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane

Category

Në datën 30 qershor 2021, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello, zhvilloi një takim me stafin akademik e ndihmësakademik të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, gjatë të cilit bëri emërimin e prof. as. dr. Sonela Stillos si dekane të këtij fakulteti. Ndërsa i uroi dekanes së re suksese në...
Read More
Në datën 9 qershor 2021, Fakulteti i Ekonomisë organizoi konferencën studentore me temë: “Sfidat e biznesit në epokën digjitale”, e cila vjen edhe në kuadër të 50-vjetorit të Universitetit “Fan S. Noli”. Konferencën e hapi dekania e FE, prof. as. dr. Ledina Alolli, e cila falënderoi për bashkëpunimin Fakultetin e Ekonomisë dhe Fakultetin e Shkencave...
Read More
Në datën 28 maj 2021, Departamenti i Shkencave Sociale i FSHNH dhe Qendra për Bashkëpunim Ballkanik (LOJA) me vendodhje në Maqedoninë e Veriut, organizuan një veprimtari të përbashkët me temë “Edukimi multikulturor”, ku morën pjesë studentë dhe pedagogë të departamentit, si dhe studentë të programeve të mësuesisë nga 5 universitetet kryesore të Maqedonisë së Veriut,...
Read More
Në datën 29 prill 2021, Departamenti i Informatikës, organizoi Seminarin Shkencor me temë: “Next Generation Internet of Things”, në mjediset e amfiteatrit të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane. Në këtë veprimtari, e cila zhvillohet në kuadër të 50-vjetorit të themelimit të Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, morën pjesë drejtues të Universitetit dhe Fakultetit,...
Read More
Në datën 22 prill 2021, studentët e UNIKO ndërmorën një veprimtari ndërgjegjësuese në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, duke pastruar territorin në Bredhin e Drenovës. Veprimtarisë, iu bashkuan pedagogë, studentë dhe Alumni të departamentit të Shkencave Sociale dhe atij të Biologji-Kimisë të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, si dhe me bashkëpunimin e Agjencisë së...
Read More
Në datën 12 prill 2021, departamenti i Matematikës dhe Fizikës, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, organzoi një veprimtari me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Fluturimeve në Hapësirë, e cila erdhi edhe në kuadër të 50-vjetorit të UNIKO. Në këtë veprimtari morën pjesë drejtues të Universitetit dhe Fakultetit pedagogë, studentë, mësues, maturantë nga Korça...
Read More
Në datën 25 mars 2021, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli”, organizoi veprimtarinë: “Përkujtimi i 200-vjetorit të Revolucionit Grek”. Të pranishëm ishin drejtues të Universitetit “Fan S. Noli”, drejtues të pushtetit vendor dhe institucioneve, pedagogë, studiues shqiptarë dhe të huaj, studentë e të ftuar të tjerë. Në hapje të kësaj...
Read More
Në datën 19 shkurt 2021 Fakulteti i Ekonomisë i UNIKO dhe departamenti i shkencave ekonomike i “Albanian University” organizuan Konferencën Kombëtare Studentore me temë: “Implementimet menaxheriale në modelet e reja të të bërit biznes”. Në këtë konferencë, e cila u zhvillua online, morën pjesë pedagogë dhe studentë të këtij fakulteti. Dekania, prof. as. dr. Ledina...
Read More
Në datën 4 shkurt 2021, nxënës dhe mësues të Kolegjit “Preka” në Korçë organizuan një takim me rastin e ditës së Vëllazërisë mes Njerëzve, e caktuar nga Organizata e Kombeve të Bashkuara si dita ndërkombëtare për forcimin e paqes në botë dhe për bashkëjetesën mes njerëzve. Në takim ishin të ftuar pedagogët e Fakultetit të...
Read More
Në datën 25 janar 2021 me nismën e studentëve të departamentit të infermierisë dhe me mbështetjen e studentëve të departamentit të shkencave sociale të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, u zhvillua një veprimtari ndërgjegjësuese me fëmijët e shtëpisë së foshnjës “Lulet e vogla” në qytetin e Korçës. Kjo nismë u finalizua me vizitën...
Read More
1 2 3 4 5