Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane

Category

Në datën 22 mars 2022, në kuadër të Ditës Botërore të Ujit, departamenti i Biologji-Kimisë në bashkëpunim me Shoqërinë Aksionere të Ujësjellës Kanalizimeve Korçë (UKKO sh.a.) organizuan një veprimtari me qëllim informues dhe ndërgjegjësues për rëndësinë e ujit. Veprimtaria u zhvillua në Amfiteatrin e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, në prani të pedagogëve,...
Read More
Në datën 25 shkurt 2022 në mjediset e Amfiteatrit të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane të Universitetit “Fan S. Noli”, u zhvillua një leksion i hapur me temë: “Bioteknologjitë molekulare dhe zgjidhja e mundur e problematikave në Shqipëri” mbajtur nga prof. dr. Ariola (Grazhdani) Bacu, pedagoge në Universitetin e Tiranës me një veprimtari...
Read More
Nga data 23-25 shkurt 2022 një përfaqësi e përbërë nga staf akademik dhe administrativ i Universitetit “Neofit Rilski”, Bullgari zhvilloi një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli”, Korçë, në kuadër të bashkëpunimit midis dy institucioneve. Fillimisht ata u pritën në takim nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, dr.Benita Stavre dhe...
Read More
Në datën 22 shkurt 2022 departamenti i Shkencave Sociale organizoi në mjediset e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane një tryezë diskutimi, ku ishin të pranishëm drejtues të institucioneve, me të cilët zhvillohen praktikat profesionale të studentëve të programit të studimit Bachelor në “Administrim dhe Politika Sociale”, programit profesional 2-vjeçar “Shërbim Social” dhe të...
Read More
Në datën 29 janar 2022, studentët e Vitit II të programit të studimit “Shërbim social”, të Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane me nismën dhe me të ardhurat e veta, organizuan një ditë të veçantë për fëmijët e Shtëpisë së Foshnjës “Lulet e vogla”, duke iu dhënë mundësinë të gëzohen dhe të festojnë...
Read More
Studentët e vitit II të programit  të studimit  “Administrim dhe Politika Sociale” të Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane, në kuadër të lëndës “Bazat e Administrimit të Shërbimeve Sociale”, kanë ideuar dhe realizuar disa projekte ndërgjegjësuese pranë institucioneve, ku zhvillojnë praktikën profesionale. Sipas pedagoges së lëndës, dr. Viola Dolani, qëllimi i këtyre veprimtarive...
Read More
Nga data 6-10 dhjetor 2021, Universiteti “Fan S. Noli” organizoi edicionin e tretë të olimpiadës “Rroke shkencën” me nxënës të 22 shkollave të mesme të qarkut të Korçës. Sipas zëvendësrektorit për mësimin, dr. Arto Adili ky vit pati një pjesëmarrje të gjerë, si dhe erdhi me risi, duke përfshirë në të edhe disiplinën e gjuhës...
Read More
Në datën 24 nëntor 2021, në mjediset e Amfiteatrit të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane ministrja për rininë dhe fëmijët, znj. Bora Muzhaqi zhvilloi një takim me studentë të Universitetit “Fan S. Noli” në kuadër të strategjisë për rininë. Diskutimi u fokusua në çështje të tilla, si: punësimi, arsimi, digjitalizimi, vullnetarizmi, veprimtaria kulturore...
Read More
Në datat 11-12 shtator 2021 në Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane të Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua Konferenca II Ndërkombëtare “Kërkimi shkencor, aplikimi dhe metodat në edukim”. Në seancën plenare, e cila u drejtua nga zëvendësdekani, phd. Jordan Jorgji dhe pedagogia dr. Lorena Margo, përshëndeti rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello....
Read More
1 2 3 4 5