Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Fakulteti i Ekonomise

Category

Në datat 23-24 shtator 2022 u zhvillua Konferenca e 18-të Ndërkombëtare “Socio-Economic Challenges in the Post-Pandemic Period” (Sfidat socio-ekonomike në periudhën postpandemi) e Fakultetit të Ekonomisë e organizuar në bashkëpunim me Organizatën Ndërkombëtare të Rrjetit të Universiteteve të Evropës Juglindore (ASECU). Konferencën e hapi pedagogia e këtij Fakulteti, dr. Aida Mosko, e cila pas përshëndetjeve...
Read More
Nga data 28 qershor– 02 korrik 2022 përfaqësues të stafit akademik të Universitetit “St. Cyril & St. Methodius”, Veliko Tarnovo, Bullgari, prof. phd. Slavi Dimitrov dhe phd. Tatyana Dimitrova janë të ftuar në Universitetin “Fan S. Noli” për të kryer mobilitetin mësimor në kuadër të programit Erasmus +, qëllimi i të cilit është ndër të...
Read More
Në datën 2 qershor 2022 studentët e programit Bachelor në “Financë-Kontabilitet” morën pjesë në një leksion të hapur me temë “Operacionet e Bankave Tregtare” në lëndën “Tregjet dhe Institucionet Financiare”. E ftuar ishte msc. Ediola Dama, ish-studente e këtij , e cila prej 16 vitesh është shefe e shërbimit dhe arkës në Raiffeisen Bank, Korçë....
Read More
Në datën 30 maj 2022, Universiteti “Fan S. Noli” dhe Instituti i Edukimit, Tashëgimisë dhe Turizmit lidhën marrëveshje  bashkëpunimi mes tyre. Nënshkrimi i marrëveshjes u bë nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe prof. as. dr. Ramiz Zekaj, Drejtor Ekzekutiv i IETT. Gjatë takimi të zhvilluar mes përfaqësuesve të të dy institucioneve u theksua se...
Read More
Departamenti i Informatikës, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë, në bashkëpunim me departamentin DSIZ, Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, Kolegjin Universitar Logos dhe Kolegjin Universitar Beder, Tiranë, organizuan në dt. 27 maj 2022, në amfiteatrin e FSHNH, Sesionin Shkencor me temë: “Teknologjitë e reja të informacionit dhe aplikimi...
Read More
Në datën 26 maj 2022 departamenti “Financë-Kontabilitet”, Fakulteti i Ekonomisë organizoi një leksion të hapur për studentët e programeve “Master Profesional” në “Financë-Kontabilitet ” dhe “Master i Shkencave” në “Financë” me temë: “Auditimi i Pavarur”, ku e ftuar ishte znj. Anila Çunoti, Kontabël i Miratuar dhe Auditues Ligjor. Sipas pedagoges së këtij Departamenti, prof. as....
Read More
Në datën 25 maj 2022 departamenti i Menaxhimit i Fakultetit të Ekonomisë organizoi një leksion të hapur me temë: “Menaxhimi i emergjencave civile nga pushteti lokal”, ku të ftuar ishin, z.Thanas Tona, zëvendëskryetar pranë Bashkisë Korçë dhe z. Gjergji Raidhi, specialist i emergjencave civile, Bashia Korçë. Të pranishëm ishin pedagogë të FE dhe studentë të...
Read More
Në datën 23 maj 2022 përfaqësues të JAA (Junior achievememt of Albania) zhvilluan me studentët e Klubit të Debatit të Universitetit “Fan S.Noli”  trajnimin III me temë: “Komunikimi dhe Prezantimi në Publik”. Trajnimi u organizua dhe drejtua nga ekstertja e komunikimit, zj. Edlira Gjoni dhe zj. Kristela Pashollari, koordinatore pranë JAA në bashkëpunim me pedagoget...
Read More
Me moton “Të gjithë së bashku të gëzojmë” studentë të Fakultetit të Ekonomisë, departamenti “Marketing-Turizëm” zhvilluan një veprimtari ndërgjegjësuese në kuadër të 20 Majit, Ditës Kombëtare të Jetimëve. Me të ardhura e grumbulluara nga vetë ata studentët u dhuruan vogëlushëve të shtëpisë së foshnjës  “Lulet e vogla”, Korçë një program artistik me këngë e  kërcimë,...
Read More
Departamenti i Menaxhimit përmbylli veprimtaritë në kuadër të Javës së Sipërmarrjes me vizitat e studentëve në 2 prej biznes e më të suksesshme në rajon: Kompania e përpunimit të mishit “Fix” dhe “Grand Hotel”. Studentët u njohën nga afër me specifikat dhe mënyrën e organizimit të punëve në secilin prej bizneseve. Gjatë busedës me ta...
Read More
1 2 3 4
sqAlbanian