Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

Në datën 15 nëntor 2022 u organizua një takim mes studentëve të Universitetit “Fan S. Noli” dhe nxënësve të gjimnazit “Raqi Qirinxhi” me shkrimtarin e njohur shqiptar Ismail Kadare. Simbolika e këtij takimi lidhej me nismën e fundit të Fakultetit të Edukimit dhe të Filologjisë, botimin e Antologjisë “Laboratori i krijimit letrar”, me krijimet në prozë dhe poezi të studentëve të Universitetit “Fan S. Noli” e mbështetur nga fondet e...
Read More
PROCESI MËSIMOR PËR STUDENTËT E VITIT TË PARË TË PROGRAMEVE TË STUDIMIT TË CIKLIT TË DYTË “MASTER PROFESIONAL” DHE “MASTER I SHKENCAVE” DO TË FILLOJË NË DATËN 21 NËNTOR 2022 SIPAS ORAREVE TË PUBLIKUARA NGA NJËSITË PËRKATËSE NË FAKULTETE DHE FAQEN WEB SUKSESE !
Read More
Në datën 14 nëntor 2022 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua leksioni i hapur me temë: “Diabeti, Edukim dhe Parandalim”. Studentë e pedagogë të Universitetit iu bashkuan stafit dhe studentëve të departamentit të Infermierisë, të cilët nëpërmjet këtij leksioni të hapur sollën të dhëna dhe fakte interesante në lidhje me sëmundjene diabetit si një sëmundje kronike, por me kosto të lartë sociale, shëndetësore dhe ekonomike. Pedagoget dr. Adelian Galica,...
Read More
Në datat 7-11 nëntor 2022 drejtues e pedagogë të Universitetit “Fan S. Noli” zhvilluan një vizitë në South-West University “Neofit Rilski”, Blagoevgrad, Bullgari. Kjo vizitë u zhvillua me rastin e First International Staff Week me temë “Higher Education-Modern Perspectives- and Horizons” që u organizua nga ky Universitet. Rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe zëvendësrektori për Kërkimin dhe Marrëdhëniet me Jashtë, dr. Benita Stavre gjatë kësaj vizite zhvilluan edhe takime me...
Read More
Në datat 11-12 nëntor 2022 Universiteti “Fan S. Noli” mori pjesë si bashkorganizator në Konferencën Ndërkombëtare Ndërdisiplinore “The role of technology in the shaping of society” (Roli i teknologjisë në modelimin e shoqërisë), organizuar në Universitetin “Kadri Zeka “, Gjilan. Punimet e kësaj konference i përshëndeti fillimisht rektori, prof. dr. Bajram Kosumi, i cili vlerësoi pjesëmarrjen me punime të 264 autorëve e bashkautorëve, si dhe të kontribuesve të tjerë shkencorë...
Read More
1 2 3 4 5 6 169
sqAlbanian