Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

Deadline: 1 November 2017 Open to: foreign students Benefits: 1500 CHF per month Description The UNIL Master’s Scholarships are scholarships for excellence awarded exclusively to students who have graduated from a foreign university and whose academic results are of a very high level. UNIL grants around ten scholarships a year. Candidates are made aware of the fact that the sum of the scholarship awarded is not sufficient to live in Switzerland.   Eligibility To have...
Read More
Deadline: 30 September 2017 Open to: students from developing countries Benefits: EUR 500 per month Description The Government of the Czech Republic offers scholarships within the framework of its Foreign Development Assistance in support of the study of foreign nationals from developing countries at public institutions of higher education in the Czech Republic. These so called Government Scholarships are designed to cover the standard length of study: 1.     Bachelor/Master/Doctoral study programmes plus one-year preparatory course of the Czech...
Read More
Afati i aplikimit: 1 Nëntor 2017 Hapur për: studentët e huaj Përfitimet: 1500 Franga zviceriane në muaj Përshkrimi Bursat UNIL për programin Master janë bursa të ofruara për studentët që kanë siguruar reazultate të larta gjatë viteve të studimit dhe janë të diplomuar nga një universitet i huaj. Programi i bursave UNIL ofron rreth 10 bursa në vit. Kriteret Studentët duhet të jenë të pajisur me një Diplomë Bachelor përpara fillimit të programit...
Read More
Applications to join AIESEC Korçë are open! Apply here: bit.ly/JoinAIESECinAlbania
Read More
Kompania NOA, e cila operon prej 19 vitesh në tregun e mikrofinancës, kërkon të punësojë njerëz të talentuar dhe plot pasion, proaktiv, me dëshirë për të hedhur hapat e para të karrierës në NOA, për t’ iu bashkuar një skuadre dinamike.NOA fton të rinj dinamikë, të orientuar drejt arritjes së rezultateve, me dëshirë për të mësuar dhe për t`u rritur profesionalisht të aplikojnë për pozicionin vakant: –          Oficer Kredie, Dega...
Read More
1 134 135 136 137 138 169
sqAlbanian