Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of mere tranquil existence, that I neglect my talents. I should be...
Read More
Në datën 25 nëntor 2022 në mjediset e bibliotekës Kongresi i Manastirit u zhvillua seminari shkencor: “110 vjet nga Pavarësia e Shqipërisë” i organizuar nga departamenti i “Histori-Gjeografisë”, Universiteti “Fan S. Noli” dhe departamenti i Historisë, Universiteti i Prishtinës. Në fjalën hapjes përgjegjësi i Departamentit, phd. Metin Venxha falënderoi pjesëmarrësit pedagogë, studiues, studentë e ish-studentë të këtij Departamenti, duke nënvizuar së ky seminar kujton sakrificën sublime të patriotëve shqiptarë gjatë...
Read More
Në datën 24 nëntor 2022 studentët e Universitetit “Fan S. Noli” zhvilluan një bisedë me një prej sipërmarrësve më të suksesshëm në Shqipëri dhe jo vetëm, z. Samir Mane, president i grupit BALFIN, një takim i organizuar nga Fakulteti i Ekonomisë. Fillimish z. Samir Mane është pritur në një takim të veçantë nga drejtues të Universitetit dhe FE. Rektori, prof. dr. Dhimitri Bello, ndër të tjera e falënderoi z. Mane...
Read More
Në datat 21 – 23 nëntor në mjediset e Universiteti “Fan S. Noli” u zhvilluan disa takime mbi idetë, iniciativën dhe zhvillimin e ardhshëm të Zyrës së Transferimit të Teknologjisë në Universitetin tonë, me pjesëmarrjen e veçantë të disa pedagogëve nga Universiteti “Aldo MORO”, Bari; përfaqësues të CIHEAM (Bari), SINAGRI (Bari), si dhe të stafit akademik të Fakultetit të Bujqësisë të Universitetit “Fan S. Noli”, si pjesë e partneritetit në...
Read More
Në datën 22 nëntor 2022 departamenti i Gjuhëve të Huaja, Universiteti “Fan S. Noli” organizoi workshopin me temë: “Latest Trends on Teaching English as a Foreign Language” (Prirje të reja në mësimdhënien e gjuhës angleze si gjuhë e huaj) në kuadër edhe të veprimtarive promovuese për këtë vit akademik.Për pjesëmarrësit, pedagogë e studentë të këtij departamenti, prof. as. dr. Ligia Tomoiaga nga Universiteti i Kluzhit, Rumani trajtoi disa tema interesante,...
Read More
Prej datës 21 nëntor 2022 disa përfaqësuese të stafit akademik dhe administrativ të South West Neofit Rilski Univeristy janë duke zhvilluar një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli” në kuadër të mobiliteteve të programit Erasmus + dhe të bashkëpunimt ndërinstitucional. Në ditën e parë të kësaj vizite ato u pritën në takim nga zëvendësrektori për Kërkimin dhe Marrëdhëniet me Jashtë, dr. Benita Stavre, si dhe përfaqësues të Sektorit të Projekteve....
Read More
1 2 3 169
sqAlbanian