Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Left Sidebar

Lajmerohen te gjithe studentet e interesuar se provimi i gjuhes angleze per certifikaten e TOEIC jepet me daten 07 shtator 2013 ora 15.00. Per me shume informacion mund te kontaktoni me koordinatorin Z. Pavllo Cicko ne adresen e-mail: pcicko61@yahoo.com  
Read More
UNIVERSITETI “FAN S. NOLI”, FAKULTETI I EDUKIMIT DHE I FILOLOGJISË, NË BASHKËPUNIM ME SHOQATËN E BOTUESVE SHQIPTARË, NË DATAT 3-4 MAJ 2013, ORGANIZUAN VEPRIMTARINË: “MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN E KORÇËS”. NË KËTË VEPRIMTARI ERDHEN ME BOTIMET E TYRE RRETH 20 SHTËPI BOTUESE DHE U PËRURUAN DISA LIBRA TË RINJ. VEPRIMTARIA “MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN E...
Read More
Në kuadrin e informatizimit të databazës së sekretarive mësimore dhe shërbimeve online për studentët dhe stafin akademik të universitetit, rektorati i njofton stafin akademik dhe gjithë studentët e viteve të para, në të gjitha programet e studimit, se tashmë këto shërbime janë në përdorim, për sezonin e provimeve shkurt-mars 2014. Studentët dhe pedagogët mund të kenë...
Read More
  We invite to learning “Fan S. Noli” University GUIDEBOOK….
Read More
  Ju ftojmë të njiheni me Guidën e Universitetit "Fan S. Noli"….  
Read More
1 155 156 157 158 159 169
sqAlbanian