Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Left Sidebar

Departamenti i Administratës Publike  në kuadër të hapjes së sezonit të ri të rekrutimit në administratën publike, po organizon veprimtari informuese në disa nga universitet e Shqipërisë, për të informuar studentet e diplomuar dhe në prag diplomimi mbi mundësitë e ndryshme të punësimit në administratë.  Në datën 29 maj 2017, ora 10.00 do të vizitojë Universitetin...
Read More
Ditën e  Hënë në datën 8 maj 2017, ora 12:00 në Sallën e Konferencave “Teodor Laço” të Universitetit “ Fan S. Noli”, zhvillohet leksion i hapur me  temë “Për një kontratë politike me qytetarët”, i ftuar Prof. Artan FUGA. Veprimtaria organizohet nga KRIIK Albania, në bashkëpunim me Koalicionin e Vëzhguesve Vendorë me qëllim nxitjen e bashkëveprimit të...
Read More
  ACTIVITIES STUDENTS OF THE HISTORY – GEOGRAPHY PROGRAM DISCOVER NEW DESTINATIONS IN ALBANIA AND KOSOVO DURING THEIR STUDY TRIPS. During May-June 2017, students of the History-Geography program discovered new destinations in Albania and Kosovo during their study trips. Students of the 3rd year stayed in the north of the country in Valbona Valley National Park,...
Read More
1 137 138 139 140 141 169
sqAlbanian