Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Left Sidebar

Dear students! The scholarship program “Chevening” has opened its applications for the academic year 2018-2019. This program offers future leaders the opportunity to attend Master studies in any university of United Kingdom.   The scholarship covers the tuition fees, living expenses and finances the travel cost Albania-United Kingdom (round-trip) as well as a quota for preparing the diploma theses.  For further information...
Read More
Dear students! The scholarship program “Chevening” has opened its applications for the academic year 2018-2019. This program offers future leaders the opportunity to attend Master studies in any university of United Kingdom.   The scholarship covers the tuition fees, living expenses and finances the travel cost Albania-United Kingdom (round-trip) as well as a quota for preparing the diploma theses.  For further information...
Read More
I – Biblioteka e universitetit u krijua që në vitet e para të çeljes së Institutit të Lartë Bujqësor. Ajo sot ka në fondin e vet rreth 30.000 libra me mbi 12.000 tituj që u përkasin fushave të ndryshme, por më tepër të përqëndruara në ato të ekonomisë së tregut, agronomisë dhe psiko-pedagogjisë. Ky fond është...
Read More
Based on the Article 26, section 2 of the Low nr. 9874, date 14.02.2008, concerning the “Public Auction”, changed, the full documentation of the auction must be electronically available and free of charge.   D.S. ankandi – Shitje gruri 2017 (kliko)  D.S. ankandi – Shitje gruri 2017 (3/10/2017) (kliko)  D.S. ankandi mollë 2017 (kliko)
Read More
Agjensia e Punësimit ” ERCA” hap fushatat për mundësi punësimi në Dubai për pozicionet vakante si më poshtë: • Mësuese për Arsim Parashkollor • Supervizor shitjesh (Me eksperience në shitje dhe menaxhim ) • Kamarier/ Kryekamarier për të punuar në një rrjet Coffe Shop Kushtet e kontratës dhe paga janë të kënaqshme. Aplikantët duhet të jenë...
Read More
1 136 137 138 139 140 169
sqAlbanian