Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption align here

Blog Full Left Sidebar With Frame

Në datën 10 nëntor 2022 departamenti Financë-Kontabilitet organizoi një tryezë të rrumbullkaët me temë: “Kontabiliteti, Tradita dhe e Ardhmja” në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Kontabilistëve. Në këtë takim ishin të pranishëm pedagogë e student të këtij departamenti, si dhe kontabilistë të miratuar, auditues ligjorë e specialistë të kësaj fushe në rajonin e Korçës. Në fjalën e hapjes pedagogia, prof. as. dr. Alketa Zheku tha se kjo ditë sjell në...
Read More
Në datën 10 nëntor 2022 në mjediset e Rektoratit, Ambasadorja e Francës në Shqipëri, znj. Elisabeth Barsacq e shoqëruar edhe nga znj. Aurélie Le Meur, nënkryetare e Bashkisë, Chambery, z. Samuel Caillault, drejtori i Marrëdhënieve me Jashtë në këtë Bashki dhe z. Pierre Raynaud këshilltari për Bashkëpunimin dhe Kulturën u pritën nga drejtues të Universitetit, Fakulteteve dhe Aleancës Franceze, Korçë. Fokusi i diskutimeve ishin mundësitë e bashkëpunimit midis Universitetit tonë...
Read More
Në datën 8 nëntor 2022 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua trajnimi me temë “Programet e BE-së për bashkëpunim ndërkombëtar dhe ndërkombëtarizim në institucion” I organizuar nga Unioni i Universiteteve Mesdhetare (UNIMED). Ky është trajnimi III i zhvilluar me stafin akademik e administrativ të Universitetit “Fan S. Noli” në kuadër të projektit VALEU-X me objektiv kryesor të zhvillojë kompetenca për planifikimin, shkrimin dhe menaxhimin e projekt-propozimeve të BE-së, si dhe të trajnojë...
Read More
Organizers: ISSBS, Slovenia & TU Dresden, Germany In the framework of VALEU-X Project, on October 31, 2022 and November 1st, 2022 the International School for Social and Business Studies, Slovenia (ISSBS) and Technical University, Dresden (TUD) organized the Staff Training in “Fan S. Noli” University, Korçë, Albania. “Quality assurance (QA) in HE and the challenges of self-evaluation of HE institutions”, “QA in Higher Education, degree programs, lifelong-learning and micro-credential, recognition...
Read More
Në datën 4 nëntor 2022 një përfaqësi e Fakultetit Filozofik, Universiteti i Prishtinës i kryesuar nga dekani, prof. as. dr. Dashamir Bërxulli u prit në takim nga rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello. Gjatë bisedës, ku ishin të pranishëm drejtues të dy institucioneve u diskutua për zgjerimin dhe mundësitë e reja të bashkëpunimit, si aplikimet për programe të përbashkëta studimi, shkëmbime të stafit e studentëve etj....
Read More
1 3 4 5 6 7 169
sqAlbanian