Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption align here

Blog Full Left Sidebar With Frame

Kjo thirrje financohet nga Këshilli Europian për Inovacionin (EIC), dhe do të shpërndahet gjatë dy viteve për start-up-et që kanë në fokus adresimin e disa prej problemeve më urgjente në botë.   Afati fundit për të aplikuar: 16/03/2023.   Për me shumë informacione drejtohuni : https://venturesthrive.eu 
Read More
Në takimin e zhvilluar në datën 23 janar 2023 në mjediset e Rektoratit u fol konkretisht për shërbimet që tashmë prej 3 vitesh CleanScore ofron në kuadër të bashkëpunimit me Universitetin tonë si:    –Korrigjimi Automatik i Provimeve, me synimin për të rritur cilësinë dhe transparencën në procesin e vlerësimit të studentëve; –Përkthimi në shqip i teksteve akademike ndërkombëtare si një nga komponentët e CleanScore në kuadër të përmirësimit të...
Read More
Në datën 19 janar 2023, studentët që përfaqësuan Universitetin “Fan S. Noli” arritën të renditin emrin e institucionit ndër më të mirët e Kampionati III Kombëtar të Ping-Pongut . Studenti Llambi Plasa zuri vendin e tretë, ndërsa Endri Shahinaj u rendit në vend të katërt. Kampionati III Kombëtar i Ping-Pongut u organizua nga Federata Shqiptare e Sportit Universitar. Ekipi i Universitetit “Fan S. Noli” u përfaqësua në këtë kampionat me...
Read More
Në datën 17 janar 2023 Heroi ynë Kombëtar, Gjergj Kastrioti, Skënderbeu u përkujtua në një veprimtari të organizuar nga departamenti i Historisë dhe Gjeografisë në 555-vjetorin e vdekjes së tij. Në këtë veprimtari, e cila u zhvillua në mjediset e bibliotekës “Kongresi i Manastirit, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë ishin të pranishëm pedagogë e studentë të këtij Departamenti dhe të ftuar mësues e nxënës të shkollave të mesme “Themistokli Gërmenji”...
Read More
1 2 3 4 177