Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption align here

Blog Full Left Sidebar With Frame

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of mere tranquil existence, that I neglect my talents. I should be...
Read More
Në datën 6 dhjetor 2022, në kuadër të 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore, si dhe të Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut, Biblioteka Shkencore dhe departamenti i Edukimit, Universiteti “Fan S. Noli” në  bashkëpunim me ambasadën e Hollandës në Tiranë organizuan me studentë të këtij Departamenti një veprimtari ndërgjegjësuese, e cila përcjell mesazhin:  “Shoqëria sot ka  nevojë për gra që janë të forta sa mund...
Read More
Në datën 5 dhjetor 2022 u zhvilluan në Tiranë finalet e Kampionateve të Sportit Universitar. Universiteti “Fan S. Noli” mori pjesë në këto finale me ekipin e volejbollit të vajzave dhe ekipin e basketbollit të djemve. Në takimin e parë ekipi i basketbollit për djem i Universitetit “Fan S. Noli” fitoi me rezultatin 25-23 me ekipin e Universitetit të Sporteve, Tiranë, duke u kualifikuar në 3 ekipet më të mira...
Read More
Në datën 5 dhjetor 2022, në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua konferenca: “Lidhje historike, kulturore dhe gjuhësore Rumani-Shqipëri” me rastin e 150-vjetorit të lindjes së Aleksandër Stavre Drenovës, organizuar nga departamenti i Gjuhëve të Huaja në bashkëpunim me departamentin e Gjuhës dhe të Letërsisë dhe me departamentin e Histori-Gjeografisë. Në këtë konferencë ishin të pranishëm pedagogë e studentë të këtyre departamenteve, ndërsa online morën pjesë pedagogët rumunë Nicolae...
Read More
Në datën 1 dhjetor 2022, në kuadër të Ditës Botërore të HIV/AIDS departamenti i Infermierisë në bashkëpunim me Shërbimin e Epidemiologjisë pranë Drejtorisë së Shëndetit Publik, Korçë organizuan leksionin e hapur me teme ”Barazi për të gjithë në parandalim dhe trajtim”, ku një rëndësi e veçantë iu dha parandalimit të transmetimit të HIV me qëllim përfundimin e kësaj pandemie. Gjatë kësaj veprimtarie ndërgjegjësuese referuan pedagoget, dr. Eda Stasa dhe dr....
Read More
1 2 3 170