Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Brikela Qelemeni

By

Në datën 22 shkurt 2021, Biblioteka Shkencore e Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me shkollën 9-vjeçare “Mësonjëtorja e Parë Shqipe” organizuan veprimtarinë: “Një ditë për gjuhën tonë” në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare. Në këtë veprimtari, ku morën pjesë nxënës të kësaj shkolle, profesori dhe studiuesi i gjuhës shqipe, hartuesi i disa...
Read More
Në datën 19 shkurt 2021 Fakulteti i Ekonomisë i UNIKO dhe departamenti i shkencave ekonomike i “Albanian University” organizuan Konferencën Kombëtare Studentore me temë: “Implementimet menaxheriale në modelet e reja të të bërit biznes”. Në këtë konferencë, e cila u zhvillua online, morën pjesë pedagogë dhe studentë të këtij fakulteti. Dekania, prof. as. dr. Ledina...
Read More
Në datën 4 shkurt 2021, nxënës dhe mësues të Kolegjit “Preka” në Korçë organizuan një takim me rastin e ditës së Vëllazërisë mes Njerëzve, e caktuar nga Organizata e Kombeve të Bashkuara si dita ndërkombëtare për forcimin e paqes në botë dhe për bashkëjetesën mes njerëzve. Në takim ishin të ftuar pedagogët e Fakultetit të...
Read More
Në datat 28-29 janar 2021, në kuadër të akreditimit të programit të studimit “Bachelor” në “Administrim dhe Politika Sociale”, ekspertët e vlerësimit të jashtëm zhvilluan takime online me pedagogë, studentë, si dhe punonjës të stafit ndihmësakademik të UNIKO. Sipas programit të dërguar nga Agjencia për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL), gjatë takimeve...
Read More
Në datën 28 janar 2021 në mjediset e Rektoratit u zhvillua ceremonia e përurimit të Fondit Nolian, e cila hapi siparin e veprimtarive me rastin e 50–vjetorit të themelimit të Universitetit “Fan S. Noli”. Në fjalën e hapjes rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello u uroi të ftuarve mirëseardhjen, dhe u shpreh se Universiteti...
Read More
Në datën 25 janar 2021 me nismën e studentëve të departamentit të infermierisë dhe me mbështetjen e studentëve të departamentit të shkencave sociale të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, u zhvillua një veprimtari ndërgjegjësuese me fëmijët e shtëpisë së foshnjës “Lulet e vogla” në qytetin e Korçës. Kjo nismë u finalizua me vizitën...
Read More
Në datën 14 janar 2021, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello zhvilloi një takim me konsullen e përgjithshme të Greqisë në Korçë, znj. Magdalini Nikolau. Gjatë takimit u diskutua për zgjerimin e bashkëpunimit midis universiteteve rajonale në kuadër të të cilit Rektori shprehu dëshirën, por edhe rëndësinë që ka hapja e një qendre për...
Read More
Në datën 14 janar 2021 përfaqësues të Universitetit “Fan S. Noli” zhvilluan një takim me përfaqësues të Bashkisë së Korçës, për të diskutuar në kuadër të bashkëpunimin ndërinstitucional për programin e ICT-së. Ky program parashikon hapjen e vendeve të reja të punës për të rinjtë, studentët dhe të diplomuarit në disa nga kompanitë më të...
Read More
Në datën 13 janar 2021, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello priti në një takim profesorin e gjuhës dhe kulturës rome në Universitetin e Sorbonës, Francë, prof. Marcel Courthiade të shoqëruar edhe nga përfaqësues të komunitetit rom në qytetin e Korçës. Rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello falënderoi miqtë për vizitën dhe vlerësoi...
Read More
Në datën 11 janar 2021, studentët e programit të studimit “Mbështetës zyre për komunikim, bibliotekë dhe arkiv” zhvilluan një takim në mjediset e institucionit të Prefektit të Qarkut Korçë me qëllim njohjen e mjedisit ku do të zhvillojnë punën vullnetare. Gjatë praktikës studentët do të angazhohen në sistemimin dhe klasifikimin e 200 dosjeve me dokumente...
Read More
1 30 31 32 33 34 37
sqAlbanian