Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
28 Prill, 2023

Day

Në datat 28-29 prill 2023, në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet Konferenca e 5-të Ndërkombëtare “Education Across Borders” (Arsimi Përtej Kufijve) me temë: “Innovative Education: Strengthening the Future” (Edukimi Inovator një Mjet për të Fuqizuar të Ardhmen), organizuar nga Fakulteti i Edukimit dhe i Filologjisë, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe i Shkencave Humane, Universiteti...
Read More
Në datën 28 prill 2023, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi ditën e hapur me temë: “Shkencat dhe TIK” organizuar nga departamenti i Informatikës dhe departamenti i Matematikë-Fizikës, në bashkëpunim me Universitetin “Aldo Moro” të Barit, Itali dhe me Shoqatën e Teknologjisë së Informacionit të Pulias. Fakulteti i Shkencave...
Read More