Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
3 Shkurt, 2023

Day

Në datën 3 shkurt 2023 në mjediset e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane u promovua libri më i ri i autorit Ndriçim Kulla: ““Shqipëria, një histori e mentalitetit juridik”. Fillimisht zëvendësdekani i FSHNH, phd. Jordan Jorgji falënderoi pjesëmarrësit dhe autorin, i cili zgjodhi që librin e tij ta prezantojë edhe për stafit e...
Read More
Në datën 3 shkurt 2023 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua trajnimi “Aplikimi i mjetit digjital Canva.com në mësimdhënie”, drejtuar nga pedagogia e departamentit të Gjuhëve të Huaja, dr. Dorela Kaçauni. Ky trajnim zhvillohet në kuadër të projektit kombëtar DIGJIKOMP tē financuar nga Agjencia Kombëtare për Kērkim Shkencor dhe Inovacion. Trajnerja Kaçauni tha se...
Read More
Në datën 3 shkurt 2023 në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti “Fan S. Noli” u zhvillua një takim mes përfaqësuesve të fakultetit dhe të Shoqatës së Siguruesve të Shqipërisë. Gjatë këtij takimi dekani i FE, prof. as. dr. Ledina  Alolli dhe sekretarja e përgjithshme e kësaj shoqate, zj Mimoza Hajdarmataj nënshkruan marrëveshja e bashkëpunimit...
Read More