Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Nëntor 2022

Month

Në datat 7-11 nëntor 2022 drejtues e pedagogë të Universitetit “Fan S. Noli” zhvilluan një vizitë në South-West University “Neofit Rilski”, Blagoevgrad, Bullgari. Kjo vizitë u zhvillua me rastin e First International Staff Week me temë “Higher Education-Modern Perspectives- and Horizons” që u organizua nga ky Universitet. Rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe zëvendësrektori për...
Read More
Në datat 11-12 nëntor 2022 Universiteti “Fan S. Noli” mori pjesë si bashkorganizator në Konferencën Ndërkombëtare Ndërdisiplinore “The role of technology in the shaping of society” (Roli i teknologjisë në modelimin e shoqërisë), organizuar në Universitetin “Kadri Zeka “, Gjilan. Punimet e kësaj konference i përshëndeti fillimisht rektori, prof. dr. Bajram Kosumi, i cili vlerësoi...
Read More
Në datën 10 nëntor 2022 departamenti Financë-Kontabilitet organizoi një tryezë të rrumbullkaët me temë: “Kontabiliteti, Tradita dhe e Ardhmja” në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Kontabilistëve. Në këtë takim ishin të pranishëm pedagogë e student të këtij departamenti, si dhe kontabilistë të miratuar, auditues ligjorë e specialistë të kësaj fushe në rajonin e Korçës. Në...
Read More
Në datën 10 nëntor 2022 në mjediset e Rektoratit, Ambasadorja e Francës në Shqipëri, znj. Elisabeth Barsacq e shoqëruar edhe nga znj. Aurélie Le Meur, nënkryetare e Bashkisë, Chambery, z. Samuel Caillault, drejtori i Marrëdhënieve me Jashtë në këtë Bashki dhe z. Pierre Raynaud këshilltari për Bashkëpunimin dhe Kulturën u pritën nga drejtues të Universitetit,...
Read More
Në datën 8 nëntor 2022 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua trajnimi me temë “Programet e BE-së për bashkëpunim ndërkombëtar dhe ndërkombëtarizim në institucion” I organizuar nga Unioni i Universiteteve Mesdhetare (UNIMED). Ky është trajnimi III i zhvilluar me stafin akademik e administrativ të Universitetit “Fan S. Noli” në kuadër të projektit...
Read More
Organizers: ISSBS, Slovenia & TU Dresden, Germany In the framework of VALEU-X Project, on October 31, 2022 and November 1st, 2022 the International School for Social and Business Studies, Slovenia (ISSBS) and Technical University, Dresden (TUD) organized the Staff Training in “Fan S. Noli” University, Korçë, Albania. “Quality assurance (QA) in HE and the challenges...
Read More
Në datën 4 nëntor 2022 një përfaqësi e Fakultetit Filozofik, Universiteti i Prishtinës i kryesuar nga dekani, prof. as. dr. Dashamir Bërxulli u prit në takim nga rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello. Gjatë bisedës, ku ishin të pranishëm drejtues të dy institucioneve u diskutua për zgjerimin dhe mundësitë e reja...
Read More
Në datën 4 nëntor 2022 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) prezantoi për stafin akademik të Universiteti “Fan S. Noli” programin READ, (Research Expertise for Academic Diaspora). Ndërsa vlerësoi bashkëpunimin e deritanishëm me AADF zëvendësrektori për kërkimin shkencor dhe marrëdhëniet me jashtë, dr. Benita Stavre tha se ky program...
Read More
Në datën 4 nëntor 2022 departamenti i Gjuhës dhe i Letërsisë organizoi tryezën e rrumbullakët me temë: “Prirje të standardit nën optikën e zhvillimeve të sotme të gjuhës” në kuadër të 50-vjetorit të Kongresit të Drejtshkrimit. Të pranishëm ishin pedagogë e studiues nga Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut, Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave, institucioneve të...
Read More
Në datën 3 nëntor 2022, Departamenti i gjuhës dhe i letërsisë organizoi workshop-in “Komunikimi publik, media dhe çështje të kulturës së gjuhës” në kuadër të javës së drejtshkrimit. Në këtë takim ishin të pranishëm përfaqësues të mediave rajonale dhe kombëtare, punonjës të administratës, pedagogë e studentë. Përgjegjësja e Departamentit, prof. as. dr. Anyla Saraçi në...
Read More
1 2 3 4