Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Qershor 2022

Month

Në datën 3 qershor 2022, departamenti i Informatikës, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë, në bashkëpunim me Bashkinë Korçë dhe “Atom Computer Tirana” organizuan në mjediset e Bibliotekës Publike “Thimi Mitko”, Korçë leksionin e hapur me temë: “Vlera e certifikimit në fushat e IT”. Leksioni u zhvillua nga z....
Read More
Në datën 2 qershor 2022 studentët e programit Bachelor në “Financë-Kontabilitet” morën pjesë në një leksion të hapur me temë “Operacionet e Bankave Tregtare” në lëndën “Tregjet dhe Institucionet Financiare”. E ftuar ishte msc. Ediola Dama, ish-studente e këtij , e cila prej 16 vitesh është shefe e shërbimit dhe arkës në Raiffeisen Bank, Korçë....
Read More
Në datën 1 qershor 2022, studentët e programeve të studimit: “Mësuesi në Arsimin Fillor”, “Mësuesi në Arsimin Parashkollor” dhe “Edukim Fizik dhe Sporte” të departamentit të Edukimit me rastin e 1 Qershorit zhvilluan lojëra argëtuese dhe edukative më fëmijët e kopshteve dhe shkollave të qytetit të Korçës në mjediset e parkut “Rinia”. Kjo veprimtari ishte...
Read More
1 2 3