Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Prill 2022

Month

Në periudhën mars-prill 2022, në kuadër të programit Erasmus + pedagogë të fakulteteve të Universitetit ʺFan S. Noliʺ zhvilluan leksione me studentë të disa prej universiteteve më të njohura të Rumanisë e Greqisë me të cilat Universiteti ynë ka marrëveshje bashkëpunimi. Gjatë këtij mobiliteti pedagoget e departamentit të Gjuhëve të Huaja ishin në Universitetin Teknik të...
Read More
Në datën 1 prill 2022, Biblioteka Shkencore e Universitetit “Fan S. Noli” dhe departamenti i Edukimit, në bashkëpunim me bibliotekën “Thimi Mitko”, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Librit për Fëmijë, organizuan veprimtari me studentet e programit të studimit “Arsim Parashkollor dhe Arsim Fillor”, të cilat improvizuan përrallën “Gjyshja e gëzuar” për fëmijët e klasës...
Read More
1 7 8 9