Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
26 Maj, 2021

Day

Në kuadër të Programit Marie Skłodowska-Curie, Postdoctoral Fellowships (PF) 2021, lutem gjeni bashkëlidhur ftesën për aplikime nga Universiteti i Jaen (Spanjë). Informacionin mbi financimin e Postdoctoral Fellowships (PF) e gjeni tek linku: https://ec.europa.eu/research/mariecurieactions/actions/individual-fellowships_en Në këtë drejtim Topic European Fellowships, ka kohëzgjatje 12-24 muaj, ku ofrohet financim nga Komisioni Europian, 5 080 Euro në muaj (Living allowance)...
Read More
Ju ftojmë të merrni pjesë në Konferencën e 9-të Ndërkombëtare në Kërkimet Sociale dhe Shkencat e Sjelljes, e cila do të organizohet në datat 25-27 qershor 2021 në Antalya, Turkey.   Konferenca synon të bëjë bashkë studiuesit, kërkuesit shkencorë, si dhe studentët e diplomuar për të ndarë mendimet dhe përvojat e tyre në një mjedis shkencor. Ju mund të aplikoni...
Read More