Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
24 Maj, 2021

Day

Në datën 24 maj 2021, rektori i Universitetit “Fan S. Noli” prof. dr. Dhimitri Bello priti në takim zëvendësamabasadorin italian në Tiranë, z. Alberto Pitrangeli, drejtoren e Save the Children në Shqipëri, znj. Anila Meço dhe përfaqësuesit e Agjencisë Italiane për Zhvillim, z. Ernesto Spinelli dhe z. Endri Xhaferaj. Në këtë takim, ku morën pjesë...
Read More