Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
19 Maj, 2021

Day

Në datat 19-21 maj 2021, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello zhvilloi vizita pune në disa universitete të Bullgarisë, me qëllim krijimin e urave konkrete të bashkëpunimit mes institucioneve të arsimit të lartë në fushat e përbashkëta të mësimdhënies dhe të kërkimit shkencor. Marrëveshje bashkëpunimi u nënshkrua me prof. Hristo Bondzholov,...
Read More