Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Prill 2021

Month

Në datën 19 prill 2021, Akademia e Shkencave e Shqipërisë dhe UNIKO organizuan veprimtarinë jubilare: “Mihal Grameno-mendimtar e veprimtar”, në 150-vjetorin e lindjes. Kjo veprimtari, e cila u zhvillua në mjediset e Rektoratit, u ndoq edhe online dhe në të morën pjesë studiues e historianë, pedagogë e të ftuar të tjerë. Në fjalën e hapjes...
Read More
Në datën 19 prill 2021, në mjediset e UNIKO, rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe kryetari i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, akad. Skënder Gjinushi, nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit midis dy institucioneve, e cila do të shtrihet në të gjitha fushat e dijes dhe të shkencës. Gjatë një takimi, ku morën pjesë drejtues dhe përfaqësues...
Read More
Në datën 12 prill 2021, departamenti i Matematikës dhe Fizikës, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, organzoi një veprimtari me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Fluturimeve në Hapësirë, e cila erdhi edhe në kuadër të 50-vjetorit të UNIKO. Në këtë veprimtari morën pjesë drejtues të Universitetit dhe Fakultetit pedagogë, studentë, mësues, maturantë nga Korça...
Read More
Aplikacioni “Discover Korca” i ndërtuar dhe i prezantuar vetëm disa javë më parë nga studenti i Universitetit të Korçës, Krenar Myrteza, aktualisht në programin e studimit “Administrim Biznesi në Marketing” dhe ish-studenti Florenc Duhanxhiu, është renditur në 5 aplikacionet më të shkarkuara dhe më të përdorura në Shqipëri në fushën e teknologjisë dhe marketingut. Sipas...
Read More
Përfundoi me sukses akreditimi i tre programeve të studimit të ofruara nga Universiteti “Fan S. Noli”: Programi i studimit “Bachelor” në “Biologji-Kimi” me vendim nr. 34, datë 12.03.2021 të Bordit të Akreditimit, AKREDITOHET për 6 vite deri në datën 11.03.2027Programi i studimit “Bachelor” në “Menaxhim” me vendim nr. 35, datë 12.03.2021 të Bordit të Akreditimit,...
Read More
Në datën 9 prill 2021, u nënshkrua marrëveshja për bashkëpunimin akademik në fushën e arsimit të lartë dhe kërkimit shkencor midis Kolegjit Universitar “LOGOS”, Tiranë, përfaqësuar nga rektori, prof. dr. Ilia Ninka dhe Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë , përfaqësuar nga rektori,  prof. dr. Dhimitri Bello. Në takimin e zhvilluar në mjediset e Rektaratit të...
Read More
Në datat 8-9 prill 2021, në kuadër të akreditimit të programit të studimit “Bachelor” në “Financë- Kontabilitet”, ekspertët e vlerësimit të jashtëm zhvilluan takime online me pedagogë, studentë, si dhe punonjës të stafit ndihmësakademik të UNIKO. Sipas programit të dërguar nga Agjencia për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL), ekspertët, nëpërmjet pyetjeve gjatë...
Read More
1 2 3