Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
22 Prill, 2021

Day

Në datën 22 prill 2021, studentët e UNIKO ndërmorën një veprimtari ndërgjegjësuese në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, duke pastruar territorin në Bredhin e Drenovës. Veprimtarisë, iu bashkuan pedagogë, studentë dhe Alumni të departamentit të Shkencave Sociale dhe atij të Biologji-Kimisë të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, si dhe me bashkëpunimin e Agjencisë së...
Read More