Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
10 Prill, 2021

Day

Aplikacioni “Discover Korca” i ndërtuar dhe i prezantuar vetëm disa javë më parë nga studenti i Universitetit të Korçës, Krenar Myrteza, aktualisht në programin e studimit “Administrim Biznesi në Marketing” dhe ish-studenti Florenc Duhanxhiu, është renditur në 5 aplikacionet më të shkarkuara dhe më të përdorura në Shqipëri në fushën e teknologjisë dhe marketingut. Sipas...
Read More
Përfundoi me sukses akreditimi i tre programeve të studimit të ofruara nga Universiteti “Fan S. Noli”: Programi i studimit “Bachelor” në “Biologji-Kimi” me vendim nr. 34, datë 12.03.2021 të Bordit të Akreditimit, AKREDITOHET për 6 vite deri në datën 11.03.2027Programi i studimit “Bachelor” në “Menaxhim” me vendim nr. 35, datë 12.03.2021 të Bordit të Akreditimit,...
Read More