Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
19 Shtator, 2017

Day

Afati i aplikimit: 1 Nëntor 2017 Hapur për: studentët e huaj Përfitimet: 1500 Franga zviceriane në muaj Përshkrimi Bursat UNIL për programin Master janë bursa të ofruara për studentët që kanë siguruar reazultate të larta gjatë viteve të studimit dhe janë të diplomuar nga një universitet i huaj. Programi i bursave UNIL ofron rreth 10 bursa në vit....
Read More