Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

VENDIM REKTORATI PËR SHTYRJEN E AFATIT TË PAGESËS SË TARIFËS SË SHKOLLIMIT PËR TË GJITHË STUDENTËT E PROGRAMEVE TË STUDIMIT, BACHELOR DHE PROGRAMEVE 2-VJEÇARE PROFESIONALE, DERI NË DATË 31 MAJ 2021

Leave a Reply