Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

STUDENTËT E DEPARTAMENTEVE “MARKETING-TURIZËM” DHE “AGROUSHQIM TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” ZHVILLUAN NJË UDHËTIM STUDIMI ME QËLLIM NJOHJEN DHE PROMOVIMIN E TURIZMIT NË ÇDO PJESË TË SHQIPËRISË”

Në datën 30 maj 2021, studentët e Departamentit “Marketing-Turizëm” dhe “Agroushqim” udhëtuan drejt Tiranës për tu njohur me atraksionet kulturore dhe natyrore, si dhe me praktikat më të mira të zhvillimit të produktit turistik. Një pjesë shumë e veçantë e kësaj nisme ishte dhe kthimi i vizitës në Institutin Kanadez të Teknologjisë, ku studentët dhe pedagogët pasi u njohën me ambientet CIT shkëmbyen përvojat e tyre në fushën e ekonomisë. Në takim u fol për bashkëpunime të mundshme midis dy institucioneve arsimore si dhe për projekte të përbashkëta. Udhëtimi u përmbyll me vizitën në Parkun Kombëtar “Mali i Dajtit”, ku studentët patën mundësi të provonin dhe turizmin e aventurës duke kryer zbritje me teleferik , lojra golfi dhe hipizëm me kuaj. Kush më mire se vetë studentët si pjese e industrisë turistike mund të promovojë më së miri atraksionet e vendit tone, por dhe vlerën edukative që mbart Universiteti i Korcës.

Leave a Reply