Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

STUDENTË E PEDAGOGË TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” VIZITUAN KOSOVËN NË KUADËR TË 14-VJETORIT TË PAVARËSISË

Në datat 16-17 shkurt 2022 një grup pedagogësh dhe studentësh të Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës zhvilluan një vizitë në Kosovë në kuadër të 14-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës një ditë e shënuar për vëllezërit kosovarë dhe për mbarë shqiptarët kudo në botë. Po gjithashtu me këtë rast, grupi i pedagogëve dhe studentëve të Universitetit bënë vizita në disa qytete të Kosovës, duke patur mundësinë të shohin e vizitojnë nga afër 17 destinacione të ndryshme në Shqipëri e Kosovë.  Pjesë e kësaj vizite ishin edhe takimet midis pedagogëve të Universitetit “Fan S. Noli” dhe Universitetit “Hasan Prishtina”, Kosovë, ndërsa ekipet e volejbollit të femrave të të dy universiteteve luajtën një ndeshje miqësore mes tyre.

Leave a Reply