ZGJEDHJE UNIKO


VENDIM NR 212 I KIZ PËR SHPALLJEN E LISTËS SË KANDIDATËVE PËR REKTOR

VENDIM NR 213 I KIZ PËR SHPALLJEN E LISTËS SË KANDIDATËVE PËR SENATIN AKADEMIK TË UNIKO


VENDIM NR 203 I KZF EKONOMISË PËR SHPALLJEN E KANDIDATURAVE PËR DEKAN DHE PËRGJEGJËS

 

VENDIM NR 204 I KZF BUJQËSISË PËR SHPALLJEN E LISTËS SË KANDIDATËVE PËR DEKAN DHE PËRGJEGJËS DEPARTAMENTI 

 

VENDIM NR 205 I KZF EDUKIMIT PËR SHPALLJEN E KANDIDATURAVE PËR DREJTUES TË NJËSISË KRYESORE

VENDIM NR 207 I KZF EDUKIMIT PËR SHPALLJEN E KANDIDATURAVE PËR DREJTUES TË NJËSISË BAZË H-GJ

VENDIM NR 208 I KZF EDUKIMIT PËR SHPALLJEN E KANDIDATURAVE PËR DREJTUES TË NJËSISË BAZË GJ-H

VENDIM NR 209 I KZF EDUKIMIT PËR SHPALLJEN E KANDIDATURAVE PËR DREJTUES TË NJËSISË BAZË GJ-L

VENDIM NR 206 I KZF EDUKIMIT PËR SHPALLJEN E KANDIDATURAVE PËR DREJTUES TË NJËSISË BAZË EDUKIM

 

VENDIM NR 210 I KZF SHKENCAVE PËR SHPALLJEN E KANDIDATURAVE PËR DREJTUES TË NJËSISË BAZË

VENDIM NR 211 I KZF SHKENCAVE PËR SHPALLJEN E KANDIDATURAVE PËR DREJTUES TË NJËSISË KRYESORE


VENDIM PËR SHPALLJEN E PROCESIT TË REGJISTRIMIT TË KANDIDATËVE PËR REKTOR DHE ANËTAR TË SENATIT AKADEMIK

VENDIM KZF BUJQËSISË NR 201 PËR SHPALLJEN E REGJISTRIMEVE PËR DEKAN DHE PËRGJEGJËS

VENDIM KZF EDUKIMIT NR 198 PËR SHPALLJEN E REGJISTRIMEVE PËR DEKAN DHE PËRGJEGJËS

VENDIM KZF EKONOMISË NR 199 PËR SHPALLJEN E REGJISTRIMEVE PËR DEKAN DHE PËRGJEGJËS

VENDIM KZF SHKENCAVE NATYRORE NR 200 PËR SHPALLJEN E REGJISTRIMEVE PËR DEKAN DHE PËRGJEGJËS

LISTA E STUDENTËVE MBËSHTETËS TË KANDIDATIT PËR ANËTAR SENATI STUDENT

RREGULLORE PËR ORGANIZIMIN E ZGJEDHJEVE PËR AUTORITET DHE ORGANET DREJTUESE UNIKO

DOKUMENTACIONI PËR KANDIDIM

 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com