• BIBLIOTEKA DIGJITALE U-LIBRARY - SHËRBIM I RI NË UNIKO

  • STUDENTËT E UNIKO ÇELËN NJË EKSPOZITË ME PUNIME NË PIKTURË DHE VIZATIM

  • U ZHVILLUA NË UNIKO KONFERENCA SHKENCORE KOMBËTARE KUSHTUAR JETËS DHE VEPRËS SË SOTIR PAPAHRISTOS

  • UNIKO ZHVILLOI FORUMIN MBI MENAXHIMIN E PYJEVE, NGROHJEN, EFICIENCËN E ENERGJISË DHE EKONOMINË E GJELBËR NË RAJON

  • GJUHA SHQIPE NË TË GJITHA PROGRAMET E UNIKO- INTERVISTË ME REKTORIN, PROF. DR. ALI JASHARI

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com