• FSHNH ZHVILLOI KONFERENCËN E PARË NDËRKOMBËTARE "KËRKIMI I APLIKUAR DHE METODAT NË EDUKIM"

  • NJË DELEGACION I AMBASADËS TURKE NË TIRANË U PRIT NË TAKIM NGA AUTORITETET DREJTUESE TË UNIKO

  • STUDENTËT E DEPARTAMENTIT TË INFERMIERISË - VEPRIMTARI PROMOVUESE NË DITËN E HIPERTENSIONIT

  • DEPARTAMENTI I EDUKIMIT ZHVILLOI WORKSHOP-IN "KOMPETENCAT NË DISIPLINAT BAZË TË EDUKIMIT"

  • UNIKO NDEROI ME EMBLEMËN "FAN S. NOLI" (PAS VDEKJES) PROF. ALFRED UÇIN, PROF. PETRAQ PILIKËN DHE PROF. ILIA MITRUSHIN

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com