• RRITJA E NOTËS MESATARE PËR PRANIMET NË UNIVERSITET - INTERVISTË ME REKTORIN E UNIKO PROF. DR. ALI JASHARI

  • “PRAKTIKA NDËRDISIPLINORE NË FORMIMIN E KOMPETENCAVE NË GHUHËN E HUAJ”–SIMPOZIUM I ORGANIZUAR NGA DEPARTAMENTI I GJUHËVE TË HUAJA NË BASHKËPUNIM ME DAR, KORÇË

  • PROF. DR. MIRCEA PERPELEA, AMBASADORI I RUMANISË NË SHQIPËRI, PREZANTOI NË UNIKO LIBRIN E TIJ “DUKE ARDHUR NË SHTËPI, NË EVROPË … NGA LINDJA”

  • VLERËSOHEN TRI ESETË MË TË MIRA TË KONKURSIT “SI QYTETAR GLOBAL PAQEDASHËS”

  • FSHNH ORGANIZOI KONFERENCËN SHKENCORE KOMBËTARE “ARRITJE DHE SFIDA NË FUSHËN E STUDIMEVE SOCIOLOGJIKE NË SHQIPËRI: PROF. DR. ZYHDI DERVISHI, PROTAGONIST DHE MODEL I NJË STUDIUESI TË SUKSESSHËM”

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com