• FILLUAN REGJISTRIMET PËR VITIN AKADEMIK 2019-2020 NË UNIKO - INTERVISTË ME DEKANIN E FSHNH PROF. DR. GJERGJI PENDAVINJI

  • SHPALLEN KUOTAT E PRANIMEVE NË TË GJITHA PROGRAMET E STUDIMIT TË UNIKO - INTERVISTË ME REKTORIN, PROF. DR. ALI JASHARI

  • INTERES I LARTË PËR PROGRAMIN "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE" - INTERVISTË ME PËRGJEGJËSEN E DEPARTAMENTIT TË EDUKIMIT, PROF. AS. DR. IRENA NIKAJ

  • HAPET NË UNIKO PROGRAMI MË I RI I STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE" - INTERVISTË ME REKTORIN E UNIVERSITETIT, PROF. DR. ALI JASHARI

  • UNIKO ZHVILLOI KONFERENCËN STUDENTORE ME TEMË: “GJITHËPËRFSHIRJA NË VEPRIM”

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com