• INTERVISTË ME REKTORIN E UNIVERSITETIT "FAN S. NOLI" TË KORÇËS PROF. DR. ALI JASHARI NË LIDHJE ME PROGRAMET E FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË PËR VITIN AKADEMIK 2017- 2018

  • PËRVOJA E QENDRËS SË EKSELENCËS PËR KUALIFIKIMIN E MËSUESVE

  • U ZHVILLUA KONFERENCA SHKENCORE MBARËSHQIPTARE ME TEMË: “130 VJET MËSONJËTORJA E PARË SHQIPE-VATËR E ARSIMIMIT, EMANCIPIMIT DHE NGRITJES SË VETËDIJES KOMBËTARE TË SHQIPTARËVE”.

  • PREZANTOHET PROJEKTI PER BASHKINE E RE, GALERINE DHE BIBLIOTEKEN | 24.02.2017

  • Intervistë - Ali Jashari - 22 Shkurt 2017

Pages