• PREZANTOHEN NË UNIVERSITETIN “ FAN S. NOLI” TË KORÇËS BURAST SUR-PLACE TË OFRUARA NGA WUS

  • STUDENTËT E PROGRAMIT HISTORI- GJEOGRAFI TË UNIVERSITETIT “ FAN S. NOLI” DHE QENDRA RINORE E SPORTIVE NË KORÇË, ORGANIZUAN VEPRIMTARINË “ REDUKTO- RIPËRDOR- RICIKLO” NË KUADËR TË DITËS NDËRKOMBËTARE TË TOKËS

  • “ TË PRAKTIKOJME SË BASHKU ANGLISHTEN” ËSHTË TITULLUAR VEPRIMTARIA E ORGANIZUAR NGA KËSHILLI I STUDENTËVE TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” TË KORÇËS

  • PREZANTOHET PARA STAFIT TË REKTORATIT TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” TË KORÇËS ADMINISTRATORJA E KËTIJ UNIVERSITETI ENSLEMVERA ZAKE

  • BISEDË E HAPUR ME TEMË: “JETA AKADEMIKE DHE PËRKTHIMI SI AKTIVITET SHKENCOR DHE LETRAR” ME PROF. DR. ILIA LËNGUN

Pages