• PËR NJË KONTRATË ME QYTETARËT”,KA QENË TEMA E LEKSIONIT TË HAPUR ORGANIZUAR NGA KRIIK ALBANIA NË BASHKËPUNIM ME UNIVERSITETIN " FAN S. NOLI" I FTUAR PROF. DR. ARTAN FUGA

  • NË FAKULTETIN E EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË U PROMOVUAN DY PREJ BOTIMEVE TË AUTORIT KRISTAQ TURTULLI "ATI DHE FATI" DHE "IKJE PREJ VETVETES"

  • TË RINJTË PËRBALLË INTERNETIT DHE LIBRIT. PEDAGOGËT DHE STUDENTËT: NXITJE PËR TË LEXUAR MË SHUMË.

  • TË RINJTË DHE STUDENTËT KORÇARË PJESË E AKADEMISË SË ARBITRIMIT

  • MESAZH DREJTUAR PEDAGOGËVE, STUDENTËVE DHE STAFIT NDIHMËSMËSIMOR ME RASTIN E PËRFUNDIMIT TË PROCESIT TË AKREDITIMIT

Pages