• TË RINJTË PËRBALLË INTERNETIT DHE LIBRIT. PEDAGOGËT DHE STUDENTËT: NXITJE PËR TË LEXUAR MË SHUMË.

  • TË RINJTË DHE STUDENTËT KORÇARË PJESË E AKADEMISË SË ARBITRIMIT

  • MESAZH DREJTUAR PEDAGOGËVE, STUDENTËVE DHE STAFIT NDIHMËSMËSIMOR ME RASTIN E PËRFUNDIMIT TË PROCESIT TË AKREDITIMIT

  • PREZANTOHEN NË UNIVERSITETIN “ FAN S. NOLI” TË KORÇËS BURAST SUR-PLACE TË OFRUARA NGA WUS

  • STUDENTËT E PROGRAMIT HISTORI- GJEOGRAFI TË UNIVERSITETIT “ FAN S. NOLI” DHE QENDRA RINORE E SPORTIVE NË KORÇË, ORGANIZUAN VEPRIMTARINË “ REDUKTO- RIPËRDOR- RICIKLO” NË KUADËR TË DITËS NDËRKOMBËTARE TË TOKËS

Pages