• UNIKO LIDHI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME BASHKINË E KORÇËS NË KUADËR TË PROGRAMIT "EDUKIM PËR FËMIJËRINË DHE FOSHNJËRINË E HERSHME"

  • UNIKO "SJELL" NË KORÇË "DITËN NDËRKOMBËTARE TË SPORTIT UNIVERSITAR"

  • PASUROHET ME TITUJ TË RINJ FONDI I BIBLIOTEKËS SË UNIKO

  • PËRFUNDON RAUNDI I PARË I REGJISTRIMEVE NË UNIKO-INTERVISTË ME REKTORIN, PROF. DR. ALI JASHARI

  • UNIKO NËNSHKROI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME AKADEMINË E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE (ASA)

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com