• “VLERËSIMI DHE PERSPEKTIVA E ZHVILLIMIT TË PROGRAMEVE TË PSIKOLOGJISË DHE PEDAGOGJISË”- WORKSHOP I PËRBASHKËT I UNIVERSITETEVE TË TIRANËS, SHKODRËS, ELBASANIT DHE KORÇËS

  • PREZANTOHET NË DEPARTAMENTIN E GJUHËVE TË HUAJA PLATFORMA E- LEARNING PËR MËSIMIN E GJUHËVE TË HUAJA

  • NDEROHET ME ÇMIMIN “FAN S. NOLI” PROF. AS. DR. IRENA NIKAJ

  • REKTORI I UNIVERSITETIT PROF. DR. ALI JASHARI PRITI NJË GRUP STUDENTËSH TË HUAJ, TË CILËT MËSOJNË GJUHËN SHQIPE

  • FILLON RAUNDI II I APLIKIMEVE PËR TË GJITHË MATURANTËT E QARKUT TË KORÇËS. INTERVISTË ME REKTORIN PROF. DR. ALI JASHARI

Pages