• REKTORI I UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI, U UROI SUKSESE STUDENTËVE TË PARË TË PROGRAMIT TË RI TË STUDIMIT "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE"

  • UNIKO ZHVILLOI KONFERENCËN SHKENCORE KOMBËTARE "LASGUSH PORADECI NE 120-VJETORIN E LINDJES"

  • STUDIUESI NDRIÇIM KULLA PREZANTOI NË UNIKO LIBRIN E TIJ "HISTORI E MENDIMIT SHQIPTAR"

  • PROMOVOHET NË UNIKO LIBRI "GJUHA E THYER, GJUHA QË THYEN", I AUTORIT ARDIAN VEHBIU

  • ASNJË I PEZULLUAR - INTERVISTË ME REKTORIN E UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com