• FSHNH ORGANIZOI DITËN NDËRKOMBËTARE TË FILOZOFISË ME TEMË: “REFLEKSIONE NË FILOZOFINË E NICCOLO MACHIAVELLIT”

  • STUDENTËT E UNIKO U BËNË PJESË E FUSHATËS PËR DHURIMIN VULLNETAR TË GJAKUT

  • DEPARTAMENTI I SHKENCAVE SOCIALE ORGANIZOI LEKSIONIN E HAPUR ME TEMË: “ETNOGRAFIA SHQIPTARE NË PERIUDHËN E KOMUNIZIMIT”

  • DALIN NË DRITË LETËRKËMBIMET ORIGJINALE TË FAN NOLIT - INTERVISTË ME ZV/REKTOREN PËR KËRKIMIN DHE SHKENCËN, DR. ERINDA PAPA

  • MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS UNIKO DHE KOLEGJIT "ILIRIA", PRISHTINË DHE SHKOLLËS SË BIZNESIT, PARIS - INTERVISTË ME ZV/REKTOREN PËR KËRKIMIN DHE SHKENCËN, DR. ERINDA PAPA

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com