• BIBLIOTEKA E UNIKO I BASHKOHET NISMËS #DHURO #GJEJ #LEXO

  • UNIKO ZHVILLOI CEREMONINË TRADICIONALE TË FILLIMIT TË VITIT TË RI AKADEMIK 2019-2020

  • DITËT E ERASMUS PLUS-UNIKO PËRFITUES NDËR VITE

  • RAUNDI I TRETË I APLIKIMEVE NË UNIVERSITETE-INTERVISTË ME REKTORIN E UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI

  • AKREDITIMI I PROGRAMEVE TË STUDIMIT TË UNIKO-INTERVISTË ME DREJTORIN E KURRIKULAVE DHE SIGURIMIT TË CILËSISË, Z. ARTUR PRIFTI

Pages