• BOTIMI I TË GJITHA TEKSTEVE MËSIMORE DO TË KRYHET NGA VETË UNIVERSITETI-INTERVISTË E REKTORIT, PROF. DR. ALI JASHARI

  • INTERVISTË E REKTORIT, PROF. DR. ALI JASHARI, NË LIDHJE ME NDRYSHIMIN E STRUKTURËS PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

  • U ZHVILLUA NË UNIKO SIMPOZIUMI SHKENCOR KUSHTUAR JETËS DHE VEPRËS LETRARE TË STERJO SPASSES

  • REKTORI I UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI, INTERVISTË NË EMISIONIN "KONAK"

  • BURSA PËR STUDENTËT E PROGRAMEVE TË MËSUESISË ME MESATARE MBI 9-TË. INTERVISTË E REKTORIT, PROF. DR. ALI JASHARI

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com