UNIKO NË MEDIA

 

Emisioni "Mirëmëngjes", i ftuar prof. dr. Ali Jashari - 6 Mars 2020

Emisioni "Mirëmëngjes", të ftuar studentët Vasik Ciko dhe Xhoana Dunolli - 29 Janar 2020

Emisioni "Mirëmëngjes", të ftuar studentë të programit "Edukim Fizik dhe Sporte", Erion Çepunaj dhe Megi Shkoza - 15 Janar 2020

EMISIONI "PERSPEKTIVË", HAPËSIRAT E ZHVILLIMIT TË PROGRAMEVE, TË FTUAR PEDAGOGË DHE STUDENTË TË FB - 10 JANAR 2020

EMISIONI "PERSPEKTIVË", DALLIMI I PROGRAMEVE MËSIMORE, TË FTUAR PEDAGOGË TË FEF - 10 JANAR 2020

Emisioni "Mirëmëngjes", i ftuar Prof. as. dr. Besnik Skënderasi - 27 Dhjetor 2019

Emisioni "Mirëmëngjes", i ftuar Msc. Olger Brame - 17 Dhjetor 2019

Emisioni "Mirëmëngjes", e ftuar Eriona Asabella, specialiste pranë Qendrës së Inovacionit në UNIKO - 11 Dhjetor 2019

Emisioni "Mirëmëngjes", i ftuar PhD Metin Venxha - 5 Dhjetor 2019 

EMISIONI "PERSPEKTIVË", I FTUAR REKTORI I UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI - 4 DHJETOR 2019

Emisioni "Mirëmëngjes", e ftuar prof. as. dr. Irena Nikaj - 21 Nëntor 2019

Emisioni "Mirëmëngjes", e ftuar znj. Elena Tona - specialiste biblioteke - 13 Nëntor 2019

Emisioni "Mirëmëngjes", e ftuar dr. Alba Kreka, 5 Nëntor 2019

Emisioni "Mirëmëngjes", e ftuar prof. as. dr. Ledina Alolli, 29 Tetor 2019

 

Emisioni "Mirëmëngjes", i ftuar prof. dr. Gjergji Pendavinji, 22 Tetor 2019

Emisioni "Reflex", i ftuar prof. dr. Ali Jashari, 16 Tetor 2019

Emisioni "Mirëmëngjes", i ftuar prof. as. dr. Gjergji Mero, 15 Tetor 2019

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com